الجمعة، 12 يوليو 2013

طريقة عمل فراخ كنتاكى

طريقة عمل فراخ كنتاكى

 


 




مين فينا مش بيحب فراخ كنتاكى كبار و صغار و ساقدم لكم اسهل طريقة لعمل فراخ كنتاكى



للحصول على خلطة بانية مقرمشة و لذيذة
ممكن اضاعف الكمية بنفس النسب

كوب دقيق ذرة ناعم
و½ م ص كركم
و¼ م ص قرفة ناعمة
و¼ كوب كورن فليكس ( النوع المسموح الخالى من الجلوتين و العادى طبعا )

طريقة خلطة البانيه

يدق الكورن فليكس جيدا
يضاف الكورن فليكس و التوابل على الدقيق و تقلب جيدا
خلطة البانيه اصبحت جاهزة للاستعمال

 

0 التعليقات:

إرسال تعليق