الطريقه :
تأخذي تسيحي علي حمام مائي 8 مربعات شوكلت الي يستعملو فيها للحلويات ولو
كانت رقيقه خليها 3/4 الكوب شوكلت وضيفي معاها نص كوب زبده وسيحيهن بعد
يسيحن بكل خلطيهن بالمشبك او الملعقه السيلكون او الخشب وبعدين ضيفيلهن نص
كوب سكر ناعم وخلطيه بالملعقة السيلكون كله باليد التخليط وبعدها ضيفي بيضه
واحده وصفار بيضه واحده وخلطي لعند مايتمازج كل الخليط بعدها ضيفي ثلاث
ملاعق كبيره دقيق للخليط وخلطي كويس ولو تحبي تخلي فانيلا مع البيض عادي
خلي نص ملعقه وبعدها تكوني من البدايه مشغله الفرن علي حراره 160 درجه
قبلها وبعد ادخلي الفوندو عليه لي 200 درجه وتكوني مجهزه البايركس
وداهنتيهن بزبده وبعدها نزلي فيه الخليط والمقدار هذا ايدير من اثنين لي
ثلاثه بايركس حسب الحجم متمليش للأخير خلي مسافه شويه وبعده خلي البايركس
في طاجين ودخليه الفرن لمده 14 دقيقه وبعدها طلعيه وخليه دقيقتين بعدها
اقلبيه في صحن ويزين باي طريقه تحبيها ويقدم ساخن جنب ايس كريم او اي حاجه
تحبيها وتقدم بصحة و عافية
0 التعليقات:
إرسال تعليق